Esküvő, ahogy megálmodtad

Lehet az esküvőd olyan, amilyennek álmaidban láttad...

Esküvő, ahogy megálmodtad

Csak álmodd meg, a többi az én dolgom...

Esküvő, ahogy megálmodtad

Álomszerű nap, valóságos élményekkel

Esküvő, ahogy megálmodtad

Amikor az álom valóra válik

Esküvő, ahogy megálmodtad

Az esküvőd épp olyan, mint te vagy - álomszép...

Köszönöm a rengeteg pozitív megerősítést az elmúlt évekből. Jó érzés látni amikor egy pár boldog, és még jobb, amikor vissza tudok tekinteni a munkásságomra. Ezen az oldalon Te is elmesélheted az élményeidet a közös munkáról és akár kérdést is tehetsz fel.

Judit és Zoli

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kati és Jenő

Bár eltelt néhány hónap a gyermekeink esküvője óta, mégis úgy írjuk le ezt a pár sort, mintha csak tegnap történt volna. A fényképeket, albumot, filmet nézve elevenen él bennünk szinte minden pillanat. Az izgalmas készülődés, a kis és nagy titkok, a meglepetések sorozata. Jó volt. Olyan, amilyenről mi még csak álmodozhattunk mikor a saját esküvőnkre készültünk és reméljük olyan, amilyet Timi megálmodott erre a napra gondolva.
Amikor szóba került az esküvő, nem gondolkodtunk esküvőszervezőben. Később úgy láttuk, hogy segítségre lesz szükségünk és Veled találkozva tudtuk, hogy jól döntöttünk. Köszönjük, hogy kedvességeddel, vidámságoddal és persze profi szakmai tudásoddal minden pillanatban segítetted a készülődést. A jobbnál jobb gondolatok, ötletek eredménye egy gyönyörű, boldog menyasszony, reméljük egy még boldogabb völegény, egy pompásan feldiszített, romantikus esküvői helyszín, fergetegesen jó hagulat és több fantasztikus meglepetés.
Nálunk biztosan valóra vált szlogenetek: “Esküvő, ahogy megálmodtad”
Köszönjük.

Gábor és Csilla

Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy összeházasodtunk, egy másik, hogy ennek lebonyolításához a Ti segítségeteket kértük. Elmondtuk, mit hogyan szeretnénk, mik az elképzeléseink, és úgy lett, “ahogy megálmodtuk” ! Profizmusotok visszaköszönt minden téren, köszönjük Nektek, hogy annyi terhet levettetek a vállunkról. Csodálatos este volt, mindent köszönünk

Niki és Bence

Egy hét telt el a Nagy Nap óta és még mindig hihetetlenül hatása alatt vagyunk az élménynek… Köszönjük szépen, hogy levetted vállunkról a szervezés terheit és így igazán részesei lehettünk életünk legszebb napjának. Romantikus filmbe illő esküvőnk volt, ami Nélküled nem sikerült volna! Külön hálásak vagyunk azért, hogy kissé őrült ötleteinkkel nem küldtél el minket melegebb éghajlatra, hanem szívvel-lélekkel segítettél a megvalósításukban! 🙂 Kívánunk Neked további varázslatos munkát, sok szeretettel:

Patrícia

Kedves Évi!
Bevallom, amikor felkértelek a szüleim kerek házassági évfordulójának megszervezésére, valójában titokban teszteltelek, hogy milyen szervező lehetsz.
Először is elnézést ezért a turpisságért, másodszor pedig szeretném megköszönni azt a rengeteg figyelmességet, ötletet, apró pici részletet, amivel felejthetetlen lett a családi esemény!Sose gondoltam, hogy Magyarországon is működhet így egy csapat, ez valahogy külföldön olyan természetesen.
Örülök, hogy megismerhettelek, és hálás vagyok minden percért, amivel széppé tetted a szüleim jeles ünnepét!
Most már biztos, hogy Te szervezed az esküvőmet 2013. júniusában!!

Viktória

A kezdetektől fogva tudtam, ha egyszer esküvőm lesz szervezővel csinálom végig.Nem voltam kispályás, mert 6 szervezővel találkoztam, beszélgettem és végül döntöttem Melletted.
És milyen jól tettem! A szakmád szeretete és profizmusa páratlan! A titkok, ahogy kezeled a meglepetéseket és figyelsz, hogy 100 emberből senki ne tudjon róla zseniális! A szervezés, az összehangolás, az előmunkálatok és azon a napon a fáradhatatlan munkád, türelmed,hogy minden flottul működjön felülmúlhatatlan.
Talán úgy tűnik egy kívülállónak nagy szavakat használok, de ez engem egy cseppet sem érdekel, hiszen Rád bíztam életem legfontosabb napját, és csak köszönhetek, amiért én vagyok a legboldogabb, hogy milyen jól sikerült!
Aki még esküvő előtt áll, ajánlom, hogy Téged válasszon szervezőnek és megérti miért
a nagy szavak!
A hülyeségektől megmentettél, a felesleges pénzköltéstől megmentettél, viszont csupa olyan hasznos tanácsokkal láttál el, ami eszembe sem jutott volna soha!
Hálás vagyok és ezerszer köszönöm a magam, a családom és a vendégeim nevében!

Judit és Zoli

Egyszerűen tökéletes volt!
Köszönjük!

Gabi és Lindi

Itt a vendegkonyvben is szeretnenk megegyszer megkoszonni a csodalatos munkat amit az eskuvonk szervezesevel kapcsolatban vegeztel. 2000 km tavolsagbol szuksegunk volt valakire aki kezben tudta tartani a dolgokat Budapesten es nem csalodtunk; az elso pillanattol kezdve amikor felvettuk veled a kapcsolatot az eskuvo utolso pillanataig tudtuk hogy jo kezekben vagyunk. Segitettel az elkepzelesunket mindenben megvalositani es ezert nagyon halasak vagyunk neked es mindig nagyon sok szeretettel fogunk rad gondolni.

Nem ketseges hogy te fogod elnyerni az Ev Eskuovoszervezoje dijat jovore is es meg sok sok elkovetkezendo evben.

Zsuzsi és Janó (persze Gréti és Abigél is)

Nagyon szépen köszönjük Neked és csapatodnak a precíz és tökéletes munkát amivel a mi egyik legfontosabb napunkat tökéletesre varázsoltátok. A barátaink, vendégeink nagyon jól érezték magukat, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk.
Mindenkinek tiszta szívvel tudlak ajánlani Bennetek.

Anita & Gábor

Ezúton is szeretnénk Neked megköszönni a fantasztikus munkád. 🙂 Azt kell mondjuk, hogy az Esküvő, ahogy megálmodtad cégért be kell aranyozni. 🙂 Szuper szervezés, igényes helyszín és dekoráció, finom ételek, italok, jó zene és fergeteges buli és persze egy jó násznép és már kész is a tökéletes koktél. Na a mi esetünkben az összes alkotóelem maximumon volt, nagyon szerencsésnek éreztük magunkat, hogy a nagy napon ennyire zökkenőmentesen zajlott minden. Nyilván ez nem volt véletlen és ezt mind Neked köszönhetjük! 🙂

Nagyon büszkék voltunk, mikor a násznép minden tagjától azt hallottuk vissza, hogy ez az esküvő 10-ből 10-es volt, meg hogy ilyen esküvőn még életükben nem voltak. 🙂

A Te személyed, szakmai tapasztalatod-alázatod, türelmed és csapatod segítségével tényleg olyan “Esküvőnk lett, Ahogy Megálmodtuk”… :))) Bátran fogunk ajánlani az ismerőseinknek, millió köszönet mindenért.

Az elkövetkező terveidhez és munkádhoz pedig sok sikert kívánunk! Reméljük találkozunk még. 😉

Milla & René

Életünk egyik legszebb napja!
Lelkiismeretes és hibátlan munkát végeztél – mondhatnám, de ez így túl kevés lenne kifejezni… hiszen pont úgy szervezted a mi esküvőnket, mintha a sajátodra készültél volna! 🙂 Nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mire is gondolok, és ugyan leírva nagyon egyszerűen hangzik, de Te biztosan tudod, hogy e szó mögött milyen érzések vannak: KÖSZÖNÖM!
Feledhetetlen élmény, főleg, hogy a szervezéssel járó stresszt teljes egészében levetted a vállamról! Rád bíztam magunkat, és most már elárulhatom, még magam sem voltam biztos abban, hogy mit is akarok és hogyan… de Te helyettem, helyettünk is tudtad, pedig nagyon nem volt egyszerű 😀 …tökéletesen ránk hangolódtál, mindent a helyére raktál, elérted, hogy mindenki tudja a dolgát, mozgattad a szálakat a háttérben! Szuper csapatot hoztál össze, a zenész, fotós, videós, pincérek, mind nagyon kedvesek voltak, és mindig mindenhol ott voltak, mégis észrevétlenül! Az étel remek volt, a torta – hát erre a gyönyörűségre nincsenek szavak… a helyszín és a dekoráció hangulatos és előkelő… annyira első osztályú és tökéletes volt az egész!! 🙂
… megemlíteném, hogy az én esküvő-parás férjecském is széles vigyorral és büszkeséggel az arcán meséli, hogy szerinte a miénk volt az év bulija 😀 Noel pedig, a maga három évével folyamatosan arról beszél, hogy “irtó jó buli volt”… és ugyan eltelt pár hét, még mindig az átélt élmények pozitív hatása alatt éljük immár a hétköznapokat 🙂

Én pedig… minden évben akarok egy ilyen esküvőt… 😀

Éva és Zoli

Nehéz szavakba önteni bármit is!

Bár azt hittük, hogy az “életünk legszebb napja”-kifejezés egy puszta frázis, amikor az esküvőnkről esett szó az előzetes megbeszélésen. Csak a feladatot, a nehézségeket láttuk magunk előtt. Hogy nem ez “homályosította” el az ünnepünk szépségét, az legfőképpen Neked köszönhető!

Igényeinket maximálisan figyelembe vetted és igyekeztél az egyébként kevés képzelőerőnket kiegészíteni nagyon szuper ötletekkel! Főként az jelentett segítséget, amikor a rutinoddal sikerült minket “egyenesben tartanod”! 🙂

Összesítve: Nagyon köszönjük azt a profi hozzáállást és munkát, amivel sikerült nagy nappá tenni nekünk május 11.-ét! Nagyon sokat adtál nekünk minden tekintetből! Mindent nagyon-nagyon köszönünk!!! 🙂

Judit és Zoli

Teljesen egyetértünk Évával és Zolival: racionális párként nehezen tudtuk elképzelni, hogy ennyire magukkal ragadhatnak bennünket az érzelmek azon a bizonyos napon.

Ahogy elkezdődött az esküvőnk napja, nem szólt másról, mint a tökéletes boldogságról, a végtelen örömről!
Nem volt olyan része az esküvőnek, amikor a szervezéssel kellett volna foglalkoznunk: nagyon köszönjük ezt Neked és az egész csapatodnak!
Valóra váltottátok az álmainkat, sőt: több és szebb volt ez, mint bármelyik gyermekkori ábrándunk! 🙂

Alig várjuk, hogy minél több Általatok szervezett esküvőn vehessünk részt! 🙂

Név és Név

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Oliver & Kata

Már három hete, hogy kimondtuk a “Boldogító Igen”-t és mi még mindig úszunk a boldogságban, attól, hogy milyen szuper, professzionális esküvő is volt a miénk. Ezt neked köszönhetjük Éva! Az első találkozásunk után tudtam, hogy meg tudok majd benned bízni és a szakmai tapasztalatodnak köszönhetően mindig hasznos, alkalmazható tanácsokkal fogsz minket ellátni az esküvői előkészületekben. Ma már nem titok, hogy a mi esküvőnk megszervezése nem volt teljesen akadálymentes, több kisebb-nagyobb dolog is adódott az esküvő előtti pár hónapban, amit nagyon jól kezeltél és megértő voltál.
Aztán jött a legnagyobb megmérettetés, az árvíz, ami igaz az eredeti esküvői vacsora helyszínét elmosta, de a lelkesedéseden és a remek szervezőkészségeden nem fogott ki. Ezekért külön köszönet neked!
Meg kell említenem, hogy a szolgáltatók, akikkel dolgozol remek szakemberek, akárcsak Te magad!
Kiváló csapatmunka volt a Tiéd, Velük együtt dolgozva.
Igazad volt Éva! A jó esküvőhöz 3 dolog kell, de én még kiegészíteném így:
-Menyasszony
-Vőlegény
-és egy tapasztalt esküvőszervező: Te Éva!
Örülünk, hogy megismerhettünk és veled szerveztük meg életünk legszebb napját!
További sok sikert és örömöt kívánunk neked az esküvők megszervezésében!
My wife and I both live Ireland so I am sure the project was a lot more challenging than if we had been living in Hungary.
Eva worked tirelessly with my wife in the months prior to our wedding.
The floods on the Danube meant that our reception had to be moved from the boat to Buda Castle but it was all done with the minimum of hassle and most importantly with little stress caused for my wife and myself. The day was a fantastic success and our friends tell us it was the best oganised and most fun wedding they have ever attended.
My wife and I am very happy that we hired Eva as our weddings organiser and we have no hesitation in recommending her to friends and family.
Thank you Eva, all the best!

Hunyi Péter

Hunyi Péter ceremóniamester vagyok! Gondolom, mindenki ismeri a híres 007-es ügynököt?! Tudjátok azt is, hogy a háttérben munkálkodik egy sokkal nagyobb erő, mint a fronton harcoló James Bond?! Őt a filmben „M” – nek hívják. Számomra az én munkámban Évi, „É”, aki ezt az erőt a háttérből biztosítja! Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassam a munkámat.

A nagy napon az a feladatom, hogy összetartsam a násznépet és a stábtagokat, valamint hogy, felkonferáljam az egymást követő eseményeket, és hogy biztosítsam a gondtalan, önfeledt szórakozást az ifjúpár és a násznép számára.
Nincs két egyforma esküvő, ahogy nincs két egyforma ember sem. Ezt azért mondom, mert igen nagy fenntartásokkal vagyok az esküvőszervezőkkel szemben. Tapasztalataim szerint sokan rosszul definiálják az „esküvőszervezést”, mint munkakört. Régóta dolgozom a rendezvényszervezés világában, és megismerkedtem már jó szervezővel és rossz szervezővel is egyaránt. De kevés olyan kivételes embert ismerek, mint amilyen CSOBÁN ÉVI! Én két típusú esküvőszervezőt ismerek, az egyik olyan, akihez nagy lélegzetvétel kell, a másik meg olyan, mint Évi!  Még 2013 elején keresett fel engem Évi, hogy lenne egy esküvő, ahova ceremóniamester keres. Bevallom, addig csak hallomásból ismertem Évi nevét a szakmában, de a kollégáimtól tudtam, hogy nem egy kispályás szakember. Megbeszéltünk egy találkozót, közösen vele és az ifjúpárral, akiknek az esküvőjét szervezte. Elbeszélgetésünk során mindenben tökéletes meg tudtunk állapodni. Volt szerencsém részben nyomon követni Évi munkásságát, az esküvő előtti időszakban, valamint az esküvő előtti napon. Komoly agilitásról tett számomra tanúbizonyságot, ugyanis az a precíz szervezés, amivel ott találkoztam igen ritka az esküvők világában. Ha csak annyit mondok, hogy a helyszín és dekoráció, valamint a vacsora extravagáns, egyben stílusos miliője önmagában egy varázslatos légkört teremtett az esküvő számára. Továbbá a gondosan kiválogatott szolgáltatók is tökéletesen meggyőztek arról, hogy munkámat zavartalan módon el fogom tudni végezni. Évi az a típusú esküvőszervező, aki az elejétől a végéig figyelemmel kíséri az esküvő menetét, várva az alkalmat, amikor be kell avatkoznia egy kicsit, de teljes mértékben átengedve a gyeplőt nekem, mint ceremóniamesternek. Ekkor már tudtam, hogy bármilyen háttérsegítséget megkapok tőle ahhoz, hogy gondtalanul tudjam folytatni a munkámat. Bátran állítom, hogy az első közös esküvőnk tökéletesen sikerült. A pár és a násznép egyaránt nagyon boldog volt. Szerencsére, azóta sikerült már más esküvőn is együtt dolgozni, ahol hoztuk a kötelező nívót! 
Üzenem azoknak a fiatal pároknak, akik szeretnék életük napjának megszervezését profi kezekben tudni, valamint szeretnének kényelmesen hátradőlni otthon a fotelban, akkor ne sokat hezitáljanak, hiszen hamar elhappolják az ilyen szaktekintélyt, mint amilyen Csobán Évi.

Laukó Brigitta, Káfka István

A 2013-as év sok fordulatot hozott az életünkben, sok mindenért hálásak lehetünk, és ezek közül az egyik az, hogy Téged megismertünk! Vannak emberek, akik nyomot hagynak mások életében, és azt gondolom, hogy Te ilyen ember vagy! Nem csak a fiatal párok életében hagysz nyomot azzal, hogy csodálatosan megszervezed életük egyik legszebb napját, hanem minden olyan szolgáltatóéban, aki Veled együtt dolgozhat, legalábbis mi így tapasztaltuk! Precizitás, maximális odafigyelés és odaadás, gondoskodás és szakértelem, ez mind Veled együtt jár, nem volt véletlen “Az év esküvőszervezője” díj!
Köszönjük, hogy megismerhettünk, és bízunk benne, hogy nagyon sok szép közös esküvőnk lesz még együtt a jövőben is!

Anetta & Yann

Lassan már fél éve házasok vagyunk! Ha a karikagyűrű nem lenne az ujjamon, és a munkahelyemen nem írnék alá az új nevemmel naponta százszor, talán el se hinném, hogy az esküvőnk nem csak egy álom volt! ^.^

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Rád találtam! Még mielőtt megismerkedtünk volna, már akkor nagyon fontosnak tartottam a magas színvonalú szolgáltatásnyújtás és Benned a tökéletes példára találtam egy nagy adag jókedvvel, mosollyal és pozitívsággal! A kezdetektől fogva folyamatosan fogtad a kezünket, bármilyen óhajunk-sóhajunk volt, olyan hihetetlen gyorsasággal intézkedtél, minden ötletünkben támogattál minket és ugyanakkor rengeteg tanáccsal és új ötlettel láttál el bennünket, bármilyen buta kérdést feltehettünk neked és te végtelen türelemmel mindent elmagyaráztál nekünk és ezzel elnyerted a mi teljes bizalmunkat.

Még egyszer nagyon köszönjük a munkádat. Kicsit szomorúak vagyunk, hogy máris túl vagyunk rajta, de talán majd egyszer szerevezheténk egy kis házassági évforulós bulit! 😉
Addig is minden jót kívánunk neked!

Yann is szeretne egy pár sort írni neked:
Despite my probably quite selective taste, Eva always managed to propose something that suited me. Not at first, of course, but over the selection process, she pointed us towards the right persons. In the end, our wedding was like in our dreams, if not better! Thank you very much for helping us making it happen!

Zita es Jarrod

Itt a vendegkonyvben is szeretnenk megegyszer megkoszonni a csodalatos munkat amit az eskuvonk szervezesevel kapcsolatban vegeztel. 2000 km tavolsagbol szuksegunk volt valakire aki kezben tudta tartani a dolgokat Budapesten es nem csalodtunk; az elso pillanattol kezdve amikor felvettuk veled a kapcsolatot az eskuvo utolso pillanataig tudtuk hogy jo kezekben vagyunk. Segitettel az elkepzelesunket mindenben megvalositani es ezert nagyon halasak vagyunk neked es mindig nagyon sok szeretettel fogunk rad gondolni.

Nem ketseges hogy te fogod elnyerni az Ev Eskuovoszervezoje dijat jovore is es meg sok sok elkovetkezendo evben.

Brigitta &Thomas

Mi még csak most kezdünk még csak felocsudni a esküvős történetekből, ami 6 napja történt.
És nem hogy lankadna a lelkesedésünk, egyre inkább növekszik!

Még mindig folyamatosan dolgozzuk az eseményeket, és élményeket. Legfőképp hogy olyan esküvőnk volt amit sosem fogunk elfelejteni, és életünk eddigi legszebb napja volt.

Ezért mi hihetetlenül hálásak vagyunk Neked!!
Thomas, a (most már) férjem is teljesen le van döbbenve a profizmustól, a szépségtől és az élménytől.
Az a tény, hogy életem párja a ceremónián az hogy sírt az olyan hangulatot mutat, amiben még szerintem,- és saját bevallása szerint sem volt soha… És utána mindez csak fokozódott…
Tényleg nehéz szavakat találni.

Mivel a Te embereiddel dolgoztunk az esküvő csodás volt minden ízében számunkra. És csak ezeket a pozitív élményeket szeretnénk megtartani.

Kívánom minden leendő menyasszonynak hogy olyan esküvőszervezője legyen mint Te! 🙂

Edit és Balázs

Ezúttal is szeretnénk megköszönni, hogy segítettél életünk egyik legfontosabb napjának megszervezésében, és velünk voltál az utolsó percig azon a napon. Sikerült még színesebbé és emlékezetesebbé varázsolnunk ötleteid segítségével a mi 2014. július 12-énket. Vendégeink is nagyon jól érezték magukat, mindenkitől csak pozitívumokat hallottunk vissza.
És már 3 képeslapot vissza is katunk… 🙂

További sikeres munkát kívánunk és még több díjat… 🙂

 Kedves Éva!

Bár eltelt néhány hónap a gyermekeink esküvője óta, mégis úgy írjuk le ezt a pár sort, mintha csak tegnap történt volna. A fényképeket, albumot, DVD-t nézve elevenen él bennünk szinte minden pillanat. Az izgalmas készülődés, a kis és nagy titkok, a meglepetések sorozata. Jó volt. Olyan, amilyenről mi még csak álmodozhattunk mikor a saját esküvőnkre készültünk és reméljük olyan, amilyet Timi megálmodott erre a napra gondolva.
Amikor szóba került az esküvő, nem gondolkodtunk esküvőszervezőben. Később úgy láttuk, hogy segítségre lesz szükségünk és Veled találkozva tudtuk, hogy jól döntöttünk. Köszönjük, hogy kedvességeddel, vidámságoddal és persze profi szakmai tudásoddal minden pillanatban segítetted a készülődést. A jobbnál jobb gondolatok, ötletek eredménye egy gyönyörű, boldog menyasszony, reméljük egy még boldogabb völegény, egy pompásan feldiszített, romantikus esküvői helyszín, fergetegesen jó hagulat és több fantasztikus meglepetés.
Nálunk biztosan valóra vált szlogenetek: “Esküvő, ahogy megálmodtad”
Köszönjük.


 

Kriszti & Billy 2009.10.17. 22:59:25
Kedves Éva és Ildikó!
Azt hittem az esküvőszervezés nem egy nagy dolog, egyedül is símán menni fog, de így már utólag tudom és tanácsolhatom, hogy ESZÉBE SE JUSSON SENKINEK NÉLKÜLETEK BELEKEZDENI.
Köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen napot!


 

Attila 2009.09.12. 11:44:27
Az esküvőnkről heteken át beszéltek még a vendégeink. Minden olyan volt, mint a filmekben.Néha még én is elérzékenyültem. Hibátlan volt. Minden értünk történt. Hálával és köszönettel tartozom mindenért. A több hónapos szervezés, az apró dolgok, amire mi nem is figyeltünk, az egész napos jelenlét, és irányítás…Szóval le a kalappal a szervezés előtt!
Éváék nagyon értik a dolgukat, és látszik, hogy szeretik amit csinálnak.
Így tudnak a legjobbak lenni! Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!
Csak azt tudom mondani, hogy KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNJÜK!


 

A & R 2009.08.10. 10:14:50
Egyszerűen tökéletes volt!
Köszönjük!
A & R


 

M & M 2009.02.18. 20:25:23
Muszáj írnom! Még csak szervezitek az esküvőmet, de már most olyan sokat segítetek, olyan profin intézitek, olyan jó ötleteket adtok, hogy már most tudom, hogy jól választottam!
Az esküvő után is írok ide, mert biztosan tudom, hogy tökéletes lesz!
M & M


 

Eszter 2009.02.18. 20:19:24
Köszönjük Gligor Kovács Csillának! Csodálatos volt a Rózsák Szertartása! A szabadtéri helyszín egy különös, varázslatos hangulatot adott neki. A férjemmel nem vagyunk különösebben vallásosak, de mind ketten úgy éreztük, hogy a fogadalmunk a természetben,hitünk igazi templomában, és színe előtt lett megerősítve! Hála köszönet és szeretet érte neked! Eszter, Marci


 

Márta 2009.02.08. 16:26:58
Hála és köszönet Csillának a Rózsák szertartásáért! Ha előbb tudjuk, hogy van ilyen fantasztikus dolog, akkor a hugoméknak is ajánlottam volna,akik három éve házasodtak össze.Bár úgy tudom, hogy a szertartás a házasság kötés után is megtartható! Hála és köszönet ismételten!!! Márta & Attila


 

Szilvia 2009.02.03. 09:55:39
Kedves Csilla! Köszönjük Neked a felejthetetlen élményt! Maga a Rózsák Szertartása oly módon lett még emlékezetesebbé téve, hogy szüleimmel együtt (akik már 25 éve boldog házasok!),tettünk szent fogadalmat! Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Téged és a szertartást! (miért nem lehet róla hallani pl. a tv-ben?) Köszönjük! Szilvia & Tibor


 

Judit és Péter 2009.02.02. 12:13:58
A párommal azért választottuk ezt a szertartást, mert ez megadta nekünk azt a szabadságot, amit sem az egyházi sem az állami esküvő nem adhatott volna. Egyik valláshoz sem tartozunk, de van Hitünk és mivel ezt a hitet az állami esküvő sem említi meg, ezért nagyon megörültünk ennek a lehetőségnek!! Mindazt képviseli, amit mi gondolunk az egybekelésről és házasságkötésről. Megadja azt a szabadságot, ami nem a birtoklásról, hanem az Igaz Szeretetről szól, ahol mindkét fél szabad még a házasság kötelékében is! Itt két lélek egybekeléséről van szó a földi síkon és ez a lényeg! Nagyon megható és hangulatos volt az egész ceremónia. Meghitté tette, hogy a rózsát használtuk, mint jelképet a gyűrűk felhúzásánál. Ez nagyon tetszett mindenkinek! A fogadalomtételünk sem volt megerőltető számunkra, mert szívünkben is éreztük azt amit mondtunk és nem csak egy betanult szöveget ismételgettünk. Egyéni és mégis hiteles volt az egész!! Azzal, hogy ezt választottuk szerelmünk megpecsételésének, nemcsak magunknak, de a rokonoknak is felejthetetlen élményt nyújtottunk! Köszönjük Gligor Kovács Csillának, hogy mindezt megteremtette számunkra és csodálatossá tette napunkat! Tisztelettel:Füsi Judit és Túri Péter boldog házasok


 

Andi&Peti 2008.09.03. 19:43:33
Sziasztok!!
Azt hiszem, amikor kigondoltam a díszítést, akkor pont ilyennek álmodtam meg! Szavakba nem tudom leírni mennyire tetszett minden és, hogy minden vendégünk mennyire csodálta a munkátokat… Nagyon köszönjük Nektek a segítséget és azt, hogy megismerhettünk benneteket!
Sok sikert kívánunk további munkátokhoz és jó egészséget a családnak!
Nagyon jó lett a weboldal…
Ui: az ezüst lakodalmunkon találkozunk!!!!!
Sok puszi: andi és peti Gombáról ( a család is üdvözletét küldi)


 

Tímea 2008.08.20. 12:14:58
Engedjétek meg, hogy a férjem és én ezúton köszönjük meg nektek azt a csodálatos munkát, amivel hozzásegítettetek minket ahhoz, hogy életünk legszebb napja még emlékezetesebb maradjon.
Kapcsolatunk kissé nehézkesen indult (a mi hibánk miatt), de a végeredmény magáért beszélt.
Bebizonyítottátok, hogy amikor titeket választottunk az esküvőnk helyszínének feldíszítésére, akkor nagyon jól döntöttünk.
A terem gyönyörű lett, és ami a legfontosabb, hogy a vendégeinknek is nagyon tetszett.
Ha valaki hozzánk fordul a jövőben, esküvőszervezés és dekorálás ügyben, mi csakis titeket fogunk ajánlani.
Még egyszer mindent köszönünk, és sok sikert kívánunk!
Tímea és Ádám


 

Andrea 2008.08.01. 14:27:45
Én elfogult vagyok, nagyon, de nagyon! De ez valóban fantasztikus! És tudom mennyi várakozás és izgalom van mögötte! Igazán megérte! Szép volt Cica!
Sok-sok sikert, és mellé mindent amit megálmodtál! Pusza: A


 

Evelin 2008.07.31. 11:43:15
A meglepetés tökéletesre sikerült…
A dekoráció is hozzájárult esküvőnk szép emlékeihez.
Köszönjük Nektek!
Evelin és Vince


 

Viki 2008.07.30. 22:08:07
Az esküvőnk valóban olyan volt, ahogy azt megálmodtuk!
És ezt nektek köszönhetjük!
Olyan volt életünk legszebb napja, mint a mesében!
Viki és Gábor


 

Kriszta & Zoli 2008.07.30. 18:48:36
Hála és köszönet Nektek és a szervezéseteknek, hogy minden a helyén volt és a kellő időben történt!
A mindezekkel járó terheket levettétek a vállunkról, így nekünk csak élvezni kellett és így valóban ez lett életünk addigi legszebb napja!
Köszi! Köszi! Köszi!
Köszönjük szépen életünk legszebb esküvőjét!
További sikereket kívánunk!
Pável Kriszta és Pável Zoltán


 

Györgyi 2008.07.30. 17:34:12
Nagyon szép, és igényes lett a weboldal biztos, hogy sikeres leszel

gratulálok!!! Ölellek Györgyi


 

Nóri 2008.07.30. 12:25:59
Életem legemlékezetesebb,leggyönyörűbb napja a Ti segítségetek nélkül nem vált volna valóra!Gyönyörű volt a díszítés,a csokrok!De ami számomra a legfontosabb,amit életem végéig őrizni fogok a Macik,mert azok a Mi Maciaink!!!
Fergetegesen jó lett ez a weblap!Remélem,hogy minden sikerülni fog,amit elterveztetek!Én ajánlani foglak Benneteket,ahol csak lehet!!!
Polgár Ildikó 2008.07.30. 10:30:26
Kedves Évi! Gratulálok a weblaphoz, nagyon szép és igényes. Éppen olyan, amilyen a mi esküvőnkön volt a munkátok! Nagyon sok sikert kívánok Nektek!


 

Ildikó 2008.07.30. 02:05:39
Ez mesés !!!
Pont olyan alapos és körültekintő mint amilyen Te vagy, elvégre ezek azok a tulajdonságaid amiért jó vagy ebben a szakmában.
Egyszer dobtál nekem egy “labdát” amit én most visszadobok, mert nagyon tetszett, és találó volt.
Ez a weblap olyan Évis 🙂 mert valóban nagyon tükrözi a személyiséged. Gratulálok !
Nagyon sok látogatót, ügyfelet, megbízást, eskit, sikert és plusz egy nagy kalappal kívánok Neked.


 

Pápai Eszter 2008.07.29. 22:43:22
Nagyon tetszik a weblap! Igényes és azt hiszem mindent megtalál itt az, aki szeretné, hogy egy tökéletes esküvője legyen – már csak a tökéletes jegyespár kell és azt hiszem a többit a látvány alapján már megoldjátok!


 

Orsika 2008.07.29. 22:32:43
Hatalmas ováció! IGEN IGEN IGEN!!!!Sok sikert! Ne add fel az álmaidat! És segítségedre leszek! És tetszik ez a lapocska is, mint a stílusod! További jó pörgést! 😀

Beszélgessünk egyet az esküvőtökről!

Szánjunk rá hármasban egy órát, hogy összeszedjük az elképzeléseiteket, és az óra végére látni fogjuk, hogy hogyan vágjunk bele ebbe az izgalmas kalandba, amit esküvőnek hívnak. Jelentkezzetek most, és találkozzunk mielőbb: