Esküvő, ahogy megálmodtad

Lehet az esküvőd olyan, amilyennek álmaidban láttad...

Esküvő, ahogy megálmodtad

Csak álmodd meg, a többi az én dolgom...

Esküvő, ahogy megálmodtad

Álomszerű nap, valóságos élményekkel

Esküvő, ahogy megálmodtad

Amikor az álom valóra válik

Esküvő, ahogy megálmodtad

Az esküvőd épp olyan, mint te vagy - álomszép...

u

Milyen előnye van az esküvőszervezőnek?

Biztonságot nyújtunk Nektek, hiszen pontosan azt kapjátok, amit kértek.

Ha azt szeretnéd, hogy minden egységes legyen, bízd szakemberre a szervezést, Neked csak kapcsolatot kell velünk tartani, minden a mi feladatunk. Az esküvő közeledtével érezni fogod, mekkora segítség az esküvőszervező.

Ezt az időszakot maximálisan ki kell élvezni, el kell kerülni a felesleges idegeskedést, csak örülni a szerelmeteknek, a családnak, a barátoknak, a gyönyörű ruháknak, a csillogó gyűrűknek, a táncnak és mindennek, ami csak akkor és ott történik meg Veletek.
Ti csak legyetek boldogok és felszabadultak, élvezzétek ki a készülődés, és az örömteli várakozás időszakát.  Mulassatok, nevessetek, adjátok át Magatokat azoknak a pillanatoknak és örömteli óráknak, amelyeket megálmodtatok.

Azt a rengeteg időt és energiát szeretnénk Nektek megspórolni, azáltal, hogy az általatok megálmodott esküvőt mi segítünk megvalósítani.

Vélemények

Feledhetetlen élmény, főleg, hogy a szervezéssel járó stresszt teljes egészében levetted a vállamról! Rád bíztam magunkat, és most már elárulhatom, még magam sem voltam biztos abban, hogy mit is akarok és hogyan… de Te helyettem, helyettünk is tudtad, pedig nagyon nem volt egyszerű 😀 …tökéletesen ránk hangolódtál, mindent a helyére raktál, elérted, hogy mindenki tudja a dolgát, mozgattad a szálakat a háttérben!

Milla és René

 

Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy összeházasodtunk, egy másik, hogy ennek lebonyolításához a Ti segítségeteket kértük. Elmondtuk, mit hogyan szeretnénk, mik az elképzeléseink, és úgy lett, “ahogy megálmodtuk” ! Profizmusotok visszaköszönt minden téren, köszönjük Nektek, hogy annyi terhet levettetek a vállunkról. Csodálatos este volt, mindent köszönünk

Gábor és Csilla

Hogyan tudunk együttműködni?

Határozott elképzeléseitek vannak, hol és hogyan szeretnétek az esküvőt, milyen tortát szeretnétek, de nincs zenekarotok, dekoratőrötök, és még néhány dolog hiányzik az esküvőhöz?
Megálmodtátok milyen esküvőt, szeretnétek, de még semminek nem néztetek utána, és szeretnétek még több információt begyűjteni?

Igények felmérése

Mindkét esetben előzetes időpont egyeztetés alapján egy személyes találkozón beszéljük át, hogy milyen az elképzelésetek a saját esküvőtökről.

Ezen a beszélgetésen sok minden kiderül az igényeitekről, elképzeléseitekről, egyéniségetekről valamint az egymás iránti elvárásokról, így mi, az Általatok megszabott anyagi kereteteken belül, a legmegfelelőbb szolgáltatói kört kínáljuk Nektek.

Profi szolgáltatói csapattal dolgozunk, így mindenféle igény kielégítésére fel vagyunk készülve.

Ez az a szimpátia találkozó amikor kiderül hogyan tovább.

 

Egyedi átfogó árajánlat

Szerződéskötés után egy átfogó, részletesen kidolgozott ajánlatot készítünk a felmért igények alapján.

– Az árajánlat tartalmazza majd, hogy kik azok a szolgáltatók, akiket a legmegfelelőbbnek tartunk számotokra. Olyan szolgáltatókat ajánlunk Nektek, akikről tudjuk, hogy megbízhatóak, minőségi munkát végeznek.
– Ajánlatunkban rövid jellemzést adunk a szolgáltatókról, és természetesen feltüntetjük az árakat is.
– A következő találkozón átadjuk az ajánlatot és a szolgáltatók referencia ajánlatait.
– Ezek a referenciák segítenek Benneteket, hogy kiválaszthassátok a legmegfelelőbbeket.

Egyeztetések és bemutatkozók

Következnek a helyszínbejárások, próbavacsorák, dekoratőrökkel találkozók, hogy egyeztethessétek elképzeléseiteket. Megszervezzük a zenekarral a találkozót, vagy igény szerint elkísérünk Benneteket, hogy élőben hallhassátok a zenekar műsorát.

Megszervezünk egy találkozót fotóssal, videóssal, ceremóniamesterrel és minden esküvői szolgáltatóval, akik a Ti nagy napotokon Értetek, Veletek dolgoznak.

Irodánk csak komplett szervezést vállal. Helyszín, catering, ceremóniamester, zenei szolgáltatás, fotós, videós, dekoráció egy egységet alkot. Ezen szolgáltatások megrendelése irodánkon keresztül történik, mert felelősséget csak így tudunk vállalni az esküvői rendezvény tökéletes lebonyolításáért.

Milyen költségekkel kell számolnod?

Kordában tartott költségek

Ügyelünk a tervezett költségvetésre, segítünk abban, hogy hol ne költekezzetek, figyelünk és megvédünk az esetleges hibák elkövetésétől. Folyamatosan kézben tartjuk a dolgokat.

Vélemény Ágnestől, egy örömanyától:

Lányomnak tavaly augusztus 01-én volt az esküvője. Az én ötletem volt, hogy esküvőszervező segítségét kérjem. Mi sem vagyunk “nagypénzű”emberek,de egy esküvőnél az ember a szépre és a tökéletességre törekszik. Éviékkel megállapodott összeg (amit hivatalos szerződésben lefektetnek) fillére annyi volt. A szervezésen kívüli összeg attól függ, hogy mik az igényeid, mire mennyit szánsz (Éviék ebben is segítenek kalkulálni, hogyha Te mondasz egy összeget akkor annak határain belül törekszenek a legjobbat, legszebbet kihozni) és ez mindig sikerül is. Én nagyon ajánlom, mert a sok utánajárást, időt, útiköltséget, telefonokat, ötleteket és még ki tudja mennyi mindent elintéznek helyetted, neked csak rá kell bólintani, vagy egyeztetni szerintem megfizethetetlen és sokkal kevesebbe kerül mintha mindezt neked kellene végigcsinálni.

Az esküvőszervező szolgáltatás díja

Az első találkozás elengedhetetlen, hiszen fontos a szimpátia kémia mindannyiunk részéről. Ennek a megbeszélésnek az értéke megfizethetetlen, így anyagi kockázat nélkül eldönthetitek, hogy ránk bízzátok esküvőtök megszervezését, lebonyolítását.

Esküvői tanácsadás

Tanácsadás, amennyiben magad akarod szervezni az esküvődet,és szakmai tanácsra van szükséged:
Ezen a beszélgetésen lehetőségetek van arra, hogy feltegyétek kérdéseiteket. Ellátunk Benneteket hasznos tanácsokkal, címeket, elérhetőségeket adunk Nektek, hogy mit, hol érdemes beszerezni.
Tanácsadás díja: 20. 000Ft /alkalom max 1,5 óra

Kiszállási díj

Kiszállási díj:
Az igényeitek alapján, az általunk elkészített, ajánlatban megjelölt helyszínek megtekintése díjtalan, minden további igény esetén: Budapesten: 3. 000 Ft + /alkalom
Vidéken: 120 Ft /km /alkalom + autópályadíj

Esküvőszervezői díj

Szervezői díj:
Irodánk szervezői díjat számol fel, melyet a személyes találkozás alkalmával egyeztetünk.
A szervezői díj tartalmazza:
A több hetes, hónapos mindenre kiterjedő szervezés, korlátlan konzultáció, tanácsadás, és az esküvő napján való teljes részvétel, szervezői feladatok ellátása (szolgáltatók ellenőrzése, ceremónia és vacsora helyszínén) koordinálás, felügyelés, hogy Ti nyugodtan élvezhessétek az esküvő pillanatait.

Beszélgessünk egyet az esküvőtökről!

Szánjunk rá hármasban egy órát, hogy összeszedjük az elképzeléseiteket, és az óra végére látni fogjuk, hogy hogyan vágjunk bele ebbe az izgalmas kalandba, amit esküvőnek hívnak. Jelentkezzetek most, és találkozzunk mielőbb: